Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová játra na smetaně
Blesková vajíčková polévka
Ořechové řezy s medovou krustou
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Ořechový chlebíček
Knedlíčky ze strouhanky
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Plněné taštičky z listového těsta
Přírodní maso se žampiony - minutka
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Domácí pribiňák s jahodami