Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka po orientálsku
Salát z červené řepy
Rychlé jednoduché rizoto
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Vosí hnízda
Lilkové lodičky
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Přírodní maso se žampiony - minutka
Mexický těstovinový salát
Smetanová ředkvičková polévka
Lepenice s trhaným uzeným
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Ricottové lívance
Bramborová kaše z pečených brambor
Lotus cheesecake
Mangové smoothie