Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Z nízkých žebírek stáhněte blanku. Poté je rozdělte na jednotlivá žebírka. Osolte, opepřete. Posypte kořením pěti vůní (badyán, skořice, fenykl, nové... více o Vepřová žebírka na asijský způsob
Vezměte si dva plátky světlého toustového chleba, jeden z nich potřete marmeládou dle vašeho výběru a přiklopte je na sebe. Na obalení si dejte do... více o Dezert na způsob francouzského toastu
Játra dle vlastního výběru očistíme a pokrájíme na menší díly nebo plátky. Z nastrouhaného zázvoru a česneku se sojovou omáčkou umícháme v hlubokém... více o Smažená játra s dipem
Začněte lokšemi. Brambory uvařte ve slupce doměkka. Vychladlé je oloupejte, prolisujte nebo na jemno nastrouhejte. Na pomoučněném vále k nim přidejte... více o Husí játra v lokši
Cibule si očistíme, nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji, přidáme odblaněná, umytá a nakrájená játra na kousky, necháme zatáhnout, lehce... více o Kachní játra na cibulce s hranolkami
Na oleji osmažíme slaninu, ke které následně přidáme osmažit i očištěná, pokrájená játra. Po osmažení jater přidáme nasekaný česnek, tymián, hrubě... více o Bylinková játra (nejen) se slaninou
Uvařím vývar z masa, které použiju do polévky, nechám maso pořádně rozvařit, pak ho oberu a ještě nadrobno rozkrájím. Ve wok pánvi osmahnu veškerou... více o Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra. Po... více o Játra s kari jablky
Tuřín oloupeme a pokrájíme ho na zhruba stejně velké kostičky, které uvaříme doměkka - na skus, v osolené vodě s trochou citronové šťávy nebo octa ... více o Tuřínový salát (na způsob bramborového)
Játra dle vlastního výběru a špek pokrájíme na nudličky. Cibuli pokrájíme na klínky. Tymián můžeme nechat na větvičce, kterou nakonec z játrové směsi... více o Játra rychle a chutně
Špekáčky, rajčata a okurky nakrájíme na kolečka. Papriku nakrájíme na nudličky, cibuli na jemné kostičky. Vše zalijeme vychladlým nálevem, promícháme... více o Čínský pap
Na trošce oleje osmažíme očištěná pokrájená játra. Pak přidáme osmažit za občasného promíchání pokrájenou slaninu. Dále přidáme osmažit na plátky nebo... více o Játra (nejen) se žampiony
Játra očistíme, dle druhu pokrájíme na slabší plátky nebo rozdělíme na menší části. V misce smícháme vejce, nastrouhaný česnek se zázvorem, opepříme a... více o Česnekovo-zázvorová játra
Nejprve si připravíme dip, aby se nám stihl v chladu trochu proležet: v zakysané smetaně promícháme zázvor, česnek a sůl - každý přidá zázvor s... více o Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Smíchejte v misce olej s uvedeným kořením a naložte do něj játra. U drůbežích stačí několik hodin marinování, u vepřových bych je nechala déle. Dejte... více o Játra na gril
Nakrájíme nadrobno cibuli. Mezitím si připravíme maso: Rozkrájíme prso na plátky, které jemně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou... více o Kuřecí plátky na čínský způsob
Růžičky květáku nebo brokolice krátce povaříme v osolené vodě, scedíme, necháme okapat, pokrájíme nahrubo. Na oleji ve větším hrnci necháme... více o Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený
Očistěte, oloupejte a nakrájejte brambory, rajčata, mrkve, cukety, pórky, cibuli a celer. V hlubokém hrnci přiveďte do varu 1 litr vody, poté přidejte... více o Zeleninová polévka na řecký způsob
Bujónu rozmícháme v 0,7 litru horké vody. Na rozpáleném olivovém oleji zprudka opečeme cibuli, celer a česnek. Po změknutí zeleniny přidáme rýži a na... více o Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob
Z cibule, kořenové zeleniny a oleje připravíme základ. Do připraveného základu dáme omytá játra, které z obou stran osmahneme, přidáme víno, hrnek... více o Vepřová játra na kořenové zelenině
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a osolíme dle chuti. Vložíme do pekáčku a posypeme celým kmínem také dle chuti. Poté si nakrájíme cibuli na kolečka,... více o Kuřecí na způsob vepřového
1. Nastrouháme mrkev.(NA JEMNO)!!! 2. Přidáme pomazánkové máslo a zamícháme... 3. Nakrájíme si rohlíky na plátky jako při jednohubkách!!! 4. Rohlíky... více o Mrkvová pomazánka na způsob jednohubek
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na jedné straně stejnoměrně... ... více o Vepřová játra obalovaná
Játra si nakrájíme a můžeme je namočit do mléka, pokud je chceme měkčí. Dále si nakrájíme na kostičky cibuli, anglickou slaninu, salám. Na sádlo nebo... více o Játra na cibulce
Na oleji vysmažíme najemno pokrájený špek, na který pak dáme dozlatova orestovat na nudličky pokrájená a solí, pepřem a kmínem ochucená králičí játra... více o Králičí játra - minutka
Cibulku nechte v kastrolu na oleji zesklovatět. Přidejte česnek, slaninu a chvíli smažte. Přidejte rajčatový protlak či rajče nakrájené na kostičky a... více o Lentejas con salsa criolla (čočka na peruánský způsob)
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší nudličky. Na pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém orestujeme cibuli. Přidáme játra, opepříme, okořeníme... více o Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
JÁTRA: Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Dále si na kostičky nakrájíme cibuli, kterou poté dáme na rozpálený olej a počkáme až zesklovatí. Přidáme... více o Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Neloupané cukety nastrouháme na hrubém struhadle na nudličky. 1 1/4 l vody přivedeme k varu, vložíme nastrouhané cukety a vaříme 5 minut. Pak přidáme... více o Polévka z cuket na balkánský způsob
Očištěné houby nakrájíme na menší kousky, česnek nakrájíme na drobno. V hrnci rozehřejeme 2 lžíce oleje a kousek másla, přidáme česnek a chvíli... více o Houby na italský způsob
Játra očistíme. Vepřová játra pokrájíme na slabé plátky, drůbeží necháme vcelku. Játra posypeme kořením, zakápneme olejem a dáme do misky odležet do... více o Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
**JÁTRA:** Játra nakrájíme na středně velké plátky, nařízneme, aby se nekroutila, opepříme, potřeme 2 rozetřenými stroužky česneku (bez soli) a... více o Pečená vepřová játra s pikantní omáčkou
Játra očistíme a pokrájíme na menší kousky. Na teflonové pánvi lehce potřené olejem je osmahneme ze všech stran, přidáme na kolečka nakrájený pórek,... více o Kuřecí játra s pórkem
500 g mletého hovězího masa okořeníme (pepř, vegeta), přidáme vejce, nakrájenou slaninu a najemno nasekaný česnek (dva stroužky). Ve studené vodě... více o Plněné papriky na Dalmátský způsob
Nakrájenou cibuli zpěníme na olivouvém oleji, přidáme nakrájenou cuketu a papriky, osolíme,opepříme, přidáme kari koření a cukr. Mírně osmahneme a pak... více o Cuketa na orientální způsob
Kuřecí játra očistíme a dáme na pánvičce na malém množství oleje osmahnout, přidáme steakové koření a celou plechovku žampionů, celé hlavičky. Chvilku... více o Kuřecí jatra se žampiony
Játra nakrájíme na nudličky. Posypeme chilli dle chuti (nešetřete), promícháme. Na oleji osmažíme cibuli a poté játra. Dobře osmažíme až jsou játra... více o Kuřecí játra na medu a chilli
Cizrnu namočíme den předem. Vodu, ve které jsme ji namáčeli, slijeme a cizrnu dáme vařit s čerstvou vodou do měkka (nesolíme). Všechen vývar nesléváme... více o Cizrna na italský způsob III.
Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je zaprášíme Solamylem, opečeme v... více o Žampionová játra
Cizrnu namočíme den předem. Vodu, ve které jsme cizrnu namáčeli, vylijeme a dáme vařit s vodou čerstvou, nesolíme. Uvaříme do měkka. Vývar z cizrny... více o Cizrna na italský způsob II.
Na másle opečeme na kostičky nakrájená játra a drobně nakrájenou cibuli. Podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme citr. šťávou, promícháme se... více o Játra na ananasu
Na pánvi rozpustíme 30 g másla. Přidáme oloupanou a na 1/2 cm kolečka nakrájenou cibuli a špetku soli. Kolečka opékáme 10 min. a obracíme. Pak je... více o Játra po berlínsku
Špek si pokrájejte na slabé plátky a na rozpálené pánvi nechte vyškvařit. Pak přidejte pokrájenou cibuli na plátky a nechte ji orestovat dozlatova.... více o Játra ze selete - raz, dva
Vepřová játra, slaninu a cibuli nakrájíme na slabé plátky. Na rozpálenou pánev dáme anglickou slaninu (je-li libová, přidáme lžíci oleje) a necháme ji... více o (nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
Kuřecí stehýnka částečně vykostíme. Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidame kuřecí stehýnka,... více o Kuřecí stehýnka na starofrancouzký způsob
Mouku smícháme s pepřem a majoránkou, játra překrájíme na půlky. Jednotlivé kousky obalíme v mouce s kořením, zavineme do plátků slaniny, naskládáme... více o Zapečená (nejen) krůtí játra
Z jablek odstraníme jádřince a společně s cibulkou nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, jablka a cibulku na něm osmahneme a... více o Berlínská játra
Nakrájíme zeleninu: cibuli na osminky a oddělíme jednotlivé dílky, mrkev na cca 3 mm kolečka, cuketu na asi půl cm kolečka, která posolíme a necháme... více o Kuskus na čínský způsob
Játra nakrájíme na nudličky obalíme v mouce smíchané s paprikou a orestujeme na rozpáleném oleji. Přisypeme na kostičky pokrájenou cibuli a podusíme.... více o Staropražská játra podle Vlasty Buriana
Na pánvi rozpálíme 4 lžíce olivového oleje a zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky. Až bude maso orestované osolíme, opepříme a přidáme česnek... více o Čínský pokrm podle mě