Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Tvarohová bábovka III.
Klasické kremrole
Zapečená brokolice s těstovinami
Kuřecí ražniči pro lenochy
Kuřecí prsa se žampiony II.
Závitky s lehkou křenovou náplní
Hermelínová omeleta
Dvoubarevný roládový dort se…
Asijské nudle se zeleninou a krevetami
Kuře v parmazánu se salátem
Brokolicová polévka se smetanou
Strakaté blondie
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza