Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Klobásy nakrájíme na kolečka a nasucho opečeme v kastrolu dozlatova. Pak je přendáme na talíř. Jsou dost tučné, takže nebudeme potřebovat přidávat tuk... více o Rajské fazole s uzeninou
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, vložíme do misky a okořeníme rozmarýnem, pepřem a solí. V lednici necháme odležet alespoň 30 minut, ideálně přes... více o Červené fazole s kuřecím masem
Na malém množství oleje si osmažíme dosklovata cibuli, ke které přidáme osmažit i na silnější nudličky pokrájené očištěné papriky, které následně... více o Fazole v rajské omáčce s paprikou
Na drobně pokrájeném špeku nebo oleji si osmažíme na klínky pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme očištěná pokrájená opepřená játra a dále... více o Fazole s játry a zeleninou
Oloupané cibule pokrájíme na klínky, slaninu na nudličky či kostičky a na trošce oleje smažíme za občasného promíchání do zesklovatění cibule. Pak... více o Fazole (nejen) se slaninou
V hrnci osmahneme cibulku, a přidáme fazole v rajčatové omáčce z konzervy. Okořeníme např. chiili vločkami, granulovaným česnekem, osolíme. Přidáme... více o Fazole z konzervy
Dáme vařit fazole ve vývaru (lépe je nechat napučet přes noc) a vaříme do změknutí. Na rozpálenou pánev s olejem dáme orestovat na hrubo nakrájenou... více o Míšovy fazole v tomatu
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou papriku a osmahneme. Přidáme trochu nálevu z fazolí a trochu... více o Fazole s volským okem
Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného... více o Hohenwartské fazole s uzeným
Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu. Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na... více o Boloňské fazole pro vegany
Fazole namočíme do studené vody na hodinu, pak osolíme a uvaříme doměkka, scedíme a nasypeme do hotové omáčky. Omáčka: Na rozpuštěném másle s olejem a... více o Fazole v rajské omáčce s klobásou
Fazole namočíme na noc do vody, druhý den uvaříme doměkka. Cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme moukou. Zalijeme vývarem z fazolí, přidáme kečup a... více o Fazole v rajské omáčce
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli (může být nahrubo). Necháme společně na malém plameni smažit (není ani potřeba tuk,... více o Fazole na slanině
Na oleji zesklovatíme cibulku, vylejeme na ni fazole a vodu, přisolíme dle chuti a přidáme bobkový list. Přivedeme k varu a vaříme cca 10 minutek.... více o BLESKOVÁ fazole na kyselo - vynikající
Na pánvi orestujeme na drobno nakrájenou cibulku a klobásku. Přidáme červené fazole, které slijeme, 3 stroužky česneku, bobkový list a podlijeme malou... více o Kovbojské fazole podle Markétky
Fazole namočíme na dvě hodiny do studené vody, pak je uvaříme doměkka, a scedíme. Kroupy připravíme stejným způsobem. Na trošce oleje osmažíme drobně... více o Fazole s kroupami a slaninou
Fazole necháme přes noc namočit. Druhý den je uvaříme, scedíme, přidáme dorůžova osmaženou cibuli, mleté ořechy, petrželku, sůl a pepř podle sebe a... více o Fazole s ořechy
Fazole namočíme přes noc do studené vody. V téže vodě vaříme cca 15 - 20 minut pod pokličkou. Scedíme a necháme okapat. Dáme do pekáče nebo větší... více o Pečené fazole
Fazole namočíme den předem a uvaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Nesolíme. V hrnci nebo ve větší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a kousek másla a... více o Fazole s fenyklem
Fazole necháme okapat. Rajčata a šalotky pokrájíme na půlměsíčky. Cuketu omyjeme (neloupeme) a pokrájíme na stejně velké kousky. Česnek nasekáme... více o Fazole s rajčaty
Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto a zabalené ve folii dáme odpočinout na 30 minut do lednice. Spařené a oloupané mandle (dáme si bokem 5 - 6... více o Linecký koláč mlsné Ivy
Na pánvi opečeme klobásku nakrájenou na kolečka, přidáme konzervu fazolí, kečup, okurky nakrájené na kolečka a tabasco, promícháme a necháme provařit,... více o Bloodyho fazole s klobásou
Na sádle v hrnci osmažte kousky slaniny dozlatova, asi 5 minut. Zmírněte plamen, vsypejte cibuli a smažte dalších 5 minut. Vmíchejte rýži a fazole a... více o Fazole s rýží
Nejprve nakrájím cibuli/pórek, osmažím v hlubší pánvi na trošce másla. Jakmile začne chytat barvu, přidám na půlkolečka nakrájenou klobásu. Ta se... více o Ostré fazole II.
Na špeku si do sklovata orestujeme na jemno nakrájenou cibuli a přidáme k ní na kostky pokrájenou klobásu. Až se klobása opeče a cibule zezlátne,... více o Fazole ala mexiko
Na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme máslo a na větší kostičky (1 cm) mrkev. Chvíli mícháme, potom přidáme červenou papriku na kousky, mletou... více o Rychlé chilli fazole
Fazole uvaříme v osolené vodě. V kastrolu nebo v pánvi WOK osmahneme cibulku, přidáme mletou papriku, chilli (podle chuti, jak kdo rád ostré),... více o Mexické fazole III.
Fazole uvaříme nemusí být úplně měkké, vaříme pouze ve vodě nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a... více o Výborné fazole
Smažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Přidáme mleté maso, vaříme maso až do měka, přidáváme postupně oboje fazole, pak lečo,... více o Fazole s mletým masem
Uvaříme fazole a scedíme. Svaříme 1 deko s 2 dcl octa. Zeleninu nakrájíme na nudličky a podusíme se svařeným dekem. Jakmile zelenina změkne, přidáme 1... více o Fazole se zeleninou
Bůček nakrajíme na kostičky a necháme v kotlíku vyškvařit, přidáme na hrubo nakrájenou cibuli a papriku, pak přidáme nakrájenou na půl kolečka uzeninu... více o Mexické fazole v kotlíku
Nakrájíme si cibuli, slaninu a papriku na stejně velké kostky. Na pánvi osmahneme cibuli, pak přidáme slaninu. Když je vše osmažené, přidáme papriku a... více o Mexické fazole na slanině
Fazole na cca 8 hodin namočíme. Máme-li za ušima, použijeme fazole z konzervy a nemusíme máčet nic. Syrovou bramboru oloupeme a nakrájíme do tvaru a... více o Fazole s bramborem
Orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsíčka, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, až zesklovatí, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a... více o Fazole s kuřecím masem
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kmín. Na cibuli vložíme nadrobno nakrájená rajčata, cuketu, papriku, feferonky a mrkev, jemně je posolíme a dusíme... více o Čočka nebo červené fazole po Alžírsku
Fazole na cca 8 hodin namočíme. Máme-li za ušima, použijeme fazole z konzervy a nemusíme máčet nic. Syrovou bramboru oloupeme a nakrájíme do tvaru a... více o Fazole s brambory
Žampionům ukroutíme nožičky, oloupeme hlavičky (nožičky použijeme do jiné krmě, hlavičky do tohoto salátu), nakrájíme na tenké plátky a na troše oleje... více o Žampionový salát pro mlsné
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájený salám (kdo použije anglickou, otočí pořadí a nemusí dát olej), okořeníme kmínem, pepřem, curry a mletou... více o Trampské fazole II.
Na oleji zpěníme trochu nasekané cibule, přidáme drcená rajčata a konzervované fazole, povaříme, přídáme koření. Podáváme s rýží.... více o Bleskové fazole po indicku
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí (1 je lépe scedit),... více o Mexické fazole II.
Naklíčenou mungo fazoli smícháme s rozmraženou kukuřicí, nadrobno nakrájenou kapií, a na plátky nakrájenou mladou jarní cibulkou. Zalejeme zálivkou,... více o Naklíčené mungo fazole s kukuřicí II.
Ve velké míse smícháme naklíčené mungo fazole s nadrobno nakrájenou paprikou, lahůdkovou kukuřicí, na jemno nakrájeným pórkem a petrželovou natí.... více o Naklíčené mungo fazole
Do neosolené studené vody dáme namáčet přebrané fazole a necháme je přikryté máčet na chladném místě přes noc. Druhý den vodu z fazolí slijeme, fazole... více o Veselé fazole
Nachystáme si ruličky - na plátek šunky dáme plátek sýra, na sýr plátek anglické slaniny a stočíme. Těmito ruličkami vyplníme kuře a můžeme je dát i... více o Kuře pro mlsné jazýčky
Kůži bůčku nakrájíme na čtverce, bůček osolíme, posypeme ze všech stran kmínem, dáme do pekáče, podlejeme vodou a upečeme. Předem namočené fazole... více o Fazole s pečeným bůčkem
Fazole namočíme a uvaříme téměř do měkka. Na pánvi rozpustíme kousky anglické slaniny, na kterou dáme cibuli nakrájenou na kolečka a kuličky černého... více o Pečené fazole se slaninou
Uvaříme fazole (můžeme použít i konzervované, ale není to ono). Do vody můžeme přidat masox. Zpěníme cibuli a stroužek česneku a přidáme klobásu... více o Jižanské fazole s klobásou
Mungo naklíčíme do délky klíčku cca 1 cm, nebo použijeme hotový koupený polotovar. Opražíme nasucho sezamové semínko. Smícháme suroviny na salát,... více o Fazole mungo s citrónem
Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme do zlatova, přidáme na kostičky nakrájenou klobásku. Po chvilce přidáme fazole s tomatovou omáčkou a... více o Fazole trochu jinak
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje... více o Fazole s uzeninou