Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Heru, cukr a vejce vyšleháme do pěny, přidáme smetanu a mouku smíchanou s kypřícím práškem a umícháme hladké těsto. Rozdělíme ho na tři díly a do... více o Papoušková buchta
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Těsto nalijeme na hlubší vymazaný a... více o Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Máslo, žloutky a cukr vyšleháme do pěny, přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem a vypracujeme těsto. Třetinu dáme do mrazáku a zbytek namačkáme na... více o Hraběnčiny řezy II.
Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přilijeme olej, přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakaem a nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků... více o Míša řezy
Vejce s cukry vyšleháme do pěny, přilijeme olej s vodou, nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem, kakaem a ořechy. Hotové těsto nalijeme... více o Pribináčkové řezy
Oddělte bílky od žloutků. Do velké mísy nasypte mouku s práškem do pečiva, přidejte cukr, pokrájené změklé máslo a žloutky. Suroviny promíchejte, aby... více o Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku smíchejte s práškem do pečiva, cukrem a citronovou kůrou. Máslo vyšlehejte s cukrem, po jednom zapracujte vejce,... více o Buchta ze zakysané smetany s borůvkami
Mléko přiveďte k varu, nasypte do něj mák, promíchejte a nechte 30 minut nasáknout. Formu (20 x 20 cm) zlehka vymažte máslem a vyložte pečicím papírem... více o Tvarohové řezy s mákem
Listové těsto rozbalte, propíchejte vidličkou, dejte na plechy vyložené pečicím papírem a v troubě rozehřáté na 200 °C upečte dozlatova, asi 15 minut.... více o Žloutkové řezy jako vánek
Na vál prosejeme mouku s moučkovým cukrem a kypřicím práškem, přidáme na kousky nakrájené máslo, žloutky a nastrouhanou kůru z poloviny citronu.... více o Tradiční hraběnčiny řezy
Troubu rozehřejte na 200 °C, dva plechy vyložte pečicím papírem. Pomoučněte si pracovní plochu, těsta vyválejte na tenké pláty a každý za pomoci... více o Vanilkové řezy s citronovou polevou
Tvaroh utřeme s cukry a žloutky, přilijeme vlažné rozpuštěné máslo, přisypeme mouku s kypřidlem, řádně promícháme, vsypeme nasekanou čokoládu a... více o Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Troubu předehřejte na 180 °C. Oddělte bílky od žloutků. Žloutky dejte do mísy robota, přidejte cukr a 8–10 minut šlehejte při střední rychlosti,... více o Ořechové řezy
Očištěná jablka pokrájíme na menší kostičky či nudličky, dáme do mísy a zakapeme citronovou šťávou z jednoho citronu. Ve větší míse vyšleháme vejce s... více o Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí
Troubu předehřejte na 170 °C. Promíchejte mandle s moukou a oběma cukry. Přidejte studené máslo pokrájené na kostky. Prsty spojte máslo s moukou do... více o Milionářské řezy se slaným karamelem
Oddělte bílky od žloutků, z bílků ušlehejte tuhý sníh. Do mísy robotu dejte cukr, změklé máslo a ušlehejte světlý krém, bude to trvat asi 5 minut.... více o Mandlová buchta s meruňkami
Slaninu nakrájenou na kostičky vložte spolu se sádlem do hrnce a začněte pozvolna škvařit. Mezitím nastrouhejte brambory najemno, přemístěte je do... více o Kynutá bramborová buchta
Tvaroh, změklé máslo, hladkou mouku a trochu soli smíchejte do těsta a vypracujte v rukách. Do sladké varianty můžete přidat trochu moučkového cukru.... více o Univerzální těsto na sladké i slané pečivo
Upozornění: Tento recept není dietní, veganský, rychlý ani levný berte to prosím v potaz. Poznámka na úvod: Pokud víte dopředu, že nemáte nebo z... více o poctivé Míša řezy
Očištěná jablka nastrouháme na hrubém struhadle do mísy, přidáme cukry, vejce a řádně promícháme. Poté vmícháme olej a vodu, přisypeme mouku s... více o Blesková jablečná buchta s polevou - píchaná
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy, přidáme jemně nastrouhanou citronovou nebo pomerančovou kůru, žloutky,... více o Vláčný bramborový hřbet / buchta
Těsto: Nejdříve smícháme všechny suché ingredience a poté přídáme ostatní ingredience. Pečlivě promícháme. Drobení: Do nádoby si nasypeme všechny... více o Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Nejdříve vyšleháme žloutky s cukrem, olejem, vodou, moukou a nakonec s práškem do pečiva. Ušleháme sníh z bílků a smícháme s předchozím těstem. Těsto... více o Dýňové pudinkové řezy
Vejce vyšleháme s cukrem a povidly. Přidáme jogurt a olej, promícháme, přisypeme mák, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme. Těsto nandáme do... více o Vláčná maková buchta / bábovka s povidly
Vypracujte drobenku. Máslo rozdělte na menší kousky a přidejte všechny zbylé ingredience, pomocí rukou vytvořte drobenku. Troubu předehřejte na 175 °C... více o Mrkvová buchta
Očištěnou dýni (není nutné loupat) pokrájíme na kusy a v chopperu ji rozmixujeme nebo jí můžeme nahrubo nastrouhat. Dýni dáme do mísy, přidáme ořechy... více o Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Čtvercovou formu vyložte pečicím papírem. Med, vanilku, polovinu kešú másla a 2/3 kokosového oleje rozpusťte v malém kastrolu. Sundejte z ohně a... více o Kešú řezy s burisony a slunečnicí
Mouku prosejte přes síto do misky, přidejte měkkou Heru nebo máslo, poté vmíchejte žloutky, moučkový cukr (3 lžíce si ponechte na náplň), prášek do... více o Hraběnčiny řezy s lesním ovocem
Vejce vyšleháme s cukry do pěny. Přidáme vlažné mléko s máslem, mleté madle, mouku s kypřidlem a vše dobře promícháme. Do těsta nasypeme nasekanou... více o Mandlová buchta (bábovka, muffiny) s čokoládou
Vypeckované třešně nasypeme do hrnce, přilijeme cca 3 dl vody, osladíme dle chuti a přivedeme k varu. Ve zbylé vodě rozmícháme pudinky, které za... více o Piškotové řezy s třešněmi
Rebarbora na posypání: Nakrájet rebarboru na plátky asi 3mm silné, na buchtě by měla být vrstva rebarbory tak 1-2cm vysoká za studena, takže ji padne... více o Rebarborová tvarohová buchta pro sportovce a kulturisty
Máslo nakrájejte na malé kousky a promíchejte se sypkými surovinami, prsty vypracujte drobenku a tu rychle spojte v hladké těsto, podle potřeby... více o Borůvkové řezy s mandlemi
Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Změklé máslo vyšlehejte s cukrem do pěny, přidejte mleté ořechy a mouku promíchanou s práškem do pečiva. Nakonec po... více o Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Mouku nasypeme do mísy s cukry, citronovou kůrou a práškem do pečiva. Promícháme, přidáme změklé máslo a vypracujeme vláčné, nelepivé těsto, které nám... více o Křehké ořechové řezy
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, do kterého vmícháme moučkový cukr, mouku a máslo. Následně přisypeme na menší kousky pokrájené sušené ovoce, ořechy,... více o Bílková buchta / bábovka se sušeným ovocem
Smícháme suché ingredience (mouka atd.) rozklepneme vejce a bílky odložíme Přidáme žloutky mléko a olej - zamícháme ušleháme sníh z bílků a přimícháme... více o Tvarohová Buchta - Anďelské Sny
Oddělte bílky od žloutků. Mouku smíchejte s polovinou cukru a práškem do pečiva, přidejte žloutky a pokrájené studené máslo. Rukama rychle vypracujte... více o Hraběnčiny řezy
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu se špetkou soli. Následně do sněhu zašleháme cukr a poté i kokos s moukou. Těsto nalijeme na nízký velký plech,... více o Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme měkký tvaroh z vaničky s jemně nastrouhanou žlutou částí z očištěného citronu, rozpuštěným máslem a... více o Tvarohová buchta se sušeným ovocem
Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. První polovinu těsta vyválíme na pomoučněném vále tak, abychom ji mohli rozprostřít na velký plech s... více o Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Ingredience na korpus smícháme dohromady, dvě třetiny těsta rozložíme na plech o rozměrech 25 x 15 cm a zbylou třetinu dáme do lednice. Jablka... více o Nejlepší hraběnčiny řezy
Jablka nastrouháme do mísy na hrubém struhadle a pokud nemají příliš tuhou slupku, nemusíme je ani loupat. K jablkům na jemno přistrouháme citronovou... více o Jablečná buchta / bábovka se šlehačkou
V hrnci ideálně s nepřilnavou povrchovou úpravou si připravte karamel na polití. Smíchejte cukr, med a máslo a nechte rozpustit. Vařte na mírném... více o Karamelové cheesecake řezy
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme vlažné rozpuštěné máslo s mlékem, můžeme přidat i dle chuti citronovou kůru nebo trochu rumu, přisypeme mouku... více o Buchta s makovými hrudkami (nejen z remosky)
Piškotové těsto: Vejce a cukr ušleháme do pěny, přidáme ostatní ingredience a šleháme. Na plech si dáme pečící papír, nalijeme na něj těsto a dáme do... více o Piškotová buchta se zakysanou smetanou a ovocem
Vyložte pečící formu (nejlépe čtvercovou nebo obdélníkovou 20x30cm) pečícím papírem. Sušenky rozdrťte a smíchejte s cukrem, vanilkou a rozpuštěným... více o Citronové cheesecake řezy s vanilkou
Dortovou formu, malý pekáček nebo remosku s průměrem 22 - 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Jogurt nalijeme do mísy, přisypeme stejně... více o Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky
Vločky nasypeme do mísy, přilijeme mléko a necháme cca půl hodiny odležet, nasáknout. Pak k nim přidáme napěchovaný 1 dl strouhaných jablek (hrušek),... více o Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky
Těsto: žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme mléko a vlažné máslo, promícháme a přisypeme mouku s kypřícím práškem. Vše dobře promícháme a... více o Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku... více o Margot buchta z remosky