Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Cuketové sušenky
Špagety s mletým masem
Bramborová polévka s houbami a…
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Americký hamburger z vyzrálého…
Vajíčková tlačenka
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Banánové muffinky
Nepečené BeBe řezy
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny