Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka ze sardinek
Šťouchané brambory
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Šlehačkový koláč s jablky
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Fazolová polévka na kyselo
Vepřový kotlík s fazolemi
Salát z buřtů
Krémové houbové rizoto
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Brokolicová polévka se smetanou
Kuře v parmazánu se salátem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Strakaté blondie
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza