Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Kokosky s marmeládou
Kuskus s tofu
Vajíčková pomazánka IV.
Houbové flíčky-zapečené
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Cuketa se šunkou
Asijský králík - jednoduše a chutně
Zapečené müsli II.
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a…
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny