Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový koláč
Ořechové řezy medové
Marcipán ze sušeného mléka
Srnčí maso na smetaně
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Tvarohový řez
Špagety se špenátem a sýrem
Kmínové přírodní filety
Čočka na kyselo po našem
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a…
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny