Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Jidášky našich babiček
Malakov dort - starý recept po…
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Cibulová pizza z listového těsta
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Mrkvovo-banánové smoothie
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a…
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny