Prémiový obsah
★★★
9.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
telecí maso omyjeme a odblaníme. pomocí ostrého nože kýtu protáhneme do poloměkka vařenou mrkví, osolíme
Maso omyjeme, osolíme a připravíme si z něho plát, na který dáme plátky šunky, svineme jej a ovážeme
Maso si omyjeme, na krajích nařízneme, zakryjeme sáčkem a naklepeme. Poté osolíme, obalíme v mouce, vejcích
Maso rozřízneme na plát, rozklepeme, osolíme, opepříme a natřeme hořčici. Na pánvi orestujeme hrášek,
Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme na oleji, do výpeku z pánve vložíme
Silnou kůži nařízneme nožem na čtverce. Smícháme sůl, pepř, kmín směs potřeme na maso ze všech stran
Telecí maso nakrájíme na menší filátka, naklepeme, Základ chvíli povaříme a urovnáme do něj pečená telecí
Díl telecí kýty opláchneme ve vlažné vodě a středem Vhodnou přílohou k holštýnské telecí kýtě jsou vařené