Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
20 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Telecí maso nakrájíme na řízky, naklepeme a okraje Osolíme, opepříme, potřeme z obou stran hořčicí, osmažíme
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a okraje Tyto řízky obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme , osolíme, obalíme v trojobalu a takto připravené řízky
Řízky naklepeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou Řízky ozdobíme snítkou petrželky.
Telecí řízky odblaníme, nařízneme na okrajích, lehce Pak řízky osušíme, potřeme z obou stran olejem a na
Na pánvi rozpálíme zbylé sádlo a řízky na něm z každé Pak opečené řízky dáme do paprikového základu a dusíme
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Citrónovou šťávu rozšleháme s vejci,
Telecí řízky očistíme, omyjeme, naklepeme a nařízneme Telecí řízky podáváme s bramborami a přelité omáčkou