Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Telecí maso očistíme a prošpikujeme slaninou. Osolíme, opepříme, okořeníme a nasuneme na špíz.
Kuřecí filety postupně naklepejte do plátků tenkých 4 mm. Pak je pokrájejte, abyste získali 24 stejně
Telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme
Všechno zeleninu důkladně omyjeme. Poté nakrájíme na stejně velké kousky. Napichujeme na špejle osolíme
Suroviny na marinádu smícháme v míse a špízy do marinády Necháme odpočinout 1 hodinu v lednici a poté špízy
Na špejle napícháme kousky sýrů - eidam, niva, hermelín. Vybíráme spíše pevnější sýry a poté obalíme
Vyndáme mušle z nálevu, uvolníme z ulit a napíchneme na špízy Špízy grilujeme na rozpáleném grilu asi 3 minuty na