Prémiový obsah
★★★
17.6K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Kolínka uvaříme, polijeme omáčkou a posypeme strouhaným Omáčku připravíme takto: maso pokrájíme na kousíčky
Rajčata spaříme vařící vodou a zchladíme, aby nám šly oloupat. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky
Papriky vcelku orestujeme na oleji, nakrájíme a 2 papriky společně se smetanou, kečupem, kořením a solí
Připravíme si plech, na který dáme pečící papír. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Rajčata rozkrájíme
kořením dle chuti, přidáme bazalku a odkryté dusíme, až omáčka
zamícháme a pomalu vaříme 3 hodiny bez pokličky, omáčka
Příprava omáčky: Cibuli oloupeme a rajčata omyjeme,
Želatinu připravíme podle návodu. Misky na panna cottu vymažeme důkladně máslem. Poté svaříme smetany
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu. Maso nakrájíme na kousky a dáme na rozpálenou pánev
ze slaniny vypeče tuk a cibulka zesklovatí přidáme kolínka
Koleno pokrájíme na větší porce, osolíme, pekáč vymažeme olejem a poklademe slaninou a zelím. Přidáme
Jehněčí kolínko podle potřeby očistíme a pokud ho máme Nezvyšujte ale teplotu, kolínka se vysuší.
dobry tip