Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Granulát dáme do misky, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Špagety rozlámeme
Nejprve dejte do velkého hrnce vařit vodu a hodně ji osolte. Jakmile se začne voda vařit, vložte do ní
Zeleninu nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a zeleninu opečeme, poté ji přesuneme do mísy
Prsa nařízneme na plát, naklepeme, posypeme solí a postrouháme tvarohem. Přehneme, okraje sklepneme,
Přes noc namočíme houby v mléce. telecí maso nakrájíme na kostky, stejně i drůbky a podusíme na troše
Na zapěněnou cibuli dáme očištěnou, pokrájenou kořenovou zeleninu, odblaněné telecí maso, osolíme, podlijeme
Očištěnou, pokrájenou zeleninu a cibulku osmažíme na sádle. Přidáme maso, sůl, koření, podlijeme vodou
Smetanu nalijeme do hrnce a přidáme želatinu a cukr, prohřejeme, ale nevaříme. Poté nalijeme do formiček
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na olivovém oleji. Cuketu, pórek a řapíky celeru nakrájíme
Brambory a jablíčka nakrájíme, okurky, mrkev, šunky také na malé kousky. Přidáme nasekanou cibulku, sardelky
Připravíme si 4 skleničky. Dno každé skleničky posypeme rozdrcenými Lotus sušenkami, pokapeme marsalou
Rozinky smícháme s rumem, 2 lžícemi horké vody a necháme 30 minut odstát. Prosátou mouku propracujemes