Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
a oleji, přidáme rajčata. lilek a podusíme. Před koncem přidáme bazalku, sůl, uvařené těstoviny
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou tuku nebo V míse promícháme těstoviny, tuňáka a sýr se zálivkou
Těstoviny uvaříme dle návodu, lilek orestujeme asi , přidáme tuňáka, dochutíme a podáváme.
Lilky nakrájejte na zhruba 3cm kostky. Mezitím avařte těstoviny podle návodu na obalu, slijte
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vody. Přidáme olivy, rajčata, tuňáka, vše dobře promícháme
v rozpálené hluboké pánvi s olejem opečeme kousky lilku Nakonec smícháme s uvařenými těstovinami dle návodu
Penne uvaříme v osolené vodě. Dáme do mís a přidáme všechny zbylé ingredience, kromě vajec. Promícháme
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s kapkou oleje. Když trochu změkne (cca po 10 minutách) přidáme tuňáka
Lilky si rozřízneme a dužiny vydlabeme. Lilky naplníme, posypeme sýrem, poklademe rajčetem
Lilky nakrájíme na silnější plátky, osolíme a necháme Prosolené lilku osušíme na papírové utěrce a smažíme