6.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Vhodte bazalku a nakrájená rajčata, občas promíchejte Mezitím avařte těstoviny podle návodu na obalu, slijte
Příprava těstovinové směsy: Vhodíme těstoviny do vroucí Zatímco se těstoviny vaří, odstraníme z rajčátek semena
Oblíbené těstoviny uvaříme v osolené vodě. opečeme nasekaný česnek na oleji, vmícháme obojí rajčata
Uvařte těstoviny podle návodu na balení. omáčky a uplně nakonec přidejte na kostky nakrájená rajčata
Cizrnu z konzervy vyklopíme na cedník a necháme okapat Nakonec přidáme i rajčata a cizrnu a pořádně promícháme
Rajčata dáme na rozpálenou pánev přidáme omytý špenát Oba dva sýry nastrouháme přidáme do směsi na pánev, těstoviny
Těstoviny uvařte podle návodu, aby byly al dente. Přidejte rajčata, brokolici a krátce je opečte.
Vaříme do změknutí rajčat, občas promícháme. Vmícháme těstoviny a krátce je povaříme.
Těstoviny uvaříme v nesolené vodě. Rajče nařízneme přelejeme vroucí vodou a zbavíme slupky
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, bez soli. , rajčata a 2 minuty vaříme.
Přidáme česnek a nakonec rajče, pastu a přilijeme trochu vodu z těstovin.
Rajčata omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme Na pánvi rozehřejeme olej a rajčata, rozmarýn a olivy