Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Špenát si uvaříme s česnekem, solí, troškou oleje, parmazán nastrouháme a přidáme do hotového špenátu.
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakonec vmícháme špenát a těstoviny.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vroucí Pak k nim přidáme špenát, prolisovaný česnek, osmahneme
Rajčata dáme na rozpálenou pánev přidáme omytý špenát Oba dva sýry nastrouháme přidáme do směsi na pánev, těstoviny
Nakonec přidáme tymián, špenát a sýr. Podáváme s těstovinami.
Poté vmícháme uvařené těstoviny dle návodu na obalu
Zalijeme smetanou a přidáme listy špenátu.
Česnek oloupeme a prolisujeme do špenátu. Podle chuti osolíme, opepříme a až špenát probublává
TĚSTOVINY S HOUBAMI Jak správně vařit těstoviny? LIMETKOVÉ TĚSTOVINY DRUHY TĚSTOVIN DLOUHÉ : Linguine
V osolené vodě uvaříme těstoviny al dente. P olovinu špenátu rozmixujeme v mixéru, spolu s česnkem
Špenát rozmrazíme a ohřejeme obvyklým způsobem na Těstoviny (mušličky nebo kolínka) rozdělíme na talíře