Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Brokolici rozkrájíme na malé růžičky a uvaříme v osolené
Cibuli nasekáme nadrobno. Okurky, parky nakrájíme na kousky. Poté všechno zeleninu dáme do hluboké mísy
Z tekutých surovin připravíme zálivku a okořeníme. Smícháme uvařené těstoviny, nakrájená rajčata, jarní
Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě a scedíme. Krevety omyjeme a osušíme. V pánvi rozehřejeme máslo
Nejprve si připravíme těstoviny podle návodu. Do scezených těstovin přidáme zbytek surovin a uchutíme
Těstoviny uvaříme dle návodu, před koncem vaření přidáme hrášek, slijeme. Rajče si nakrájíme nahrubo,
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. V misce smícháme všechny suroviny na zálivku a dáme stranou
Těstoviny uvaříme ve vroucí, osolené vodě podle návodu. Nasekaný česnek orestujeme na olivovém oleji,