Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Žampióny pokrájíme a dusíme na másle do měkka. Potom zaprášíme moukou, přidáme posekanou petrželovou
Ve velké hlubší pánvi rozpalte olej. Vhoďte chilli vločky a česnek a minutku nechte rozvonět. Pak přidejte
Povařit těstoviny a než se dovaří doměkka, nakrájíme si salám, slaninu, cibuli, papriku, nastrouháme
Po částečném zapečení přilijeme zbylá vejce a dopečeme Vhodným doplňkem k hotovým zapékaným flekům s houbami
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Žampióny očistíme, umyjeme, nadrobno nakrájíme a 10 minut dusíme na rozehřátém másle. Potom je vyjmeme