nejlépe je použít bagetu několik dní starší, lépe se rozpeče
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
osolíme uvnitř i vně, dovnitř kachny vložíme čerstvé bylinky
Vložíme do pekáče, posolíme, pokmínujeme a posypeme bylinkami Během pečení přeléváme občas vypečenou šťávou a podle
Tu naplníme nasekanými bylinkami, prolisovaným česnekem Během pečení podléváme výpekem.
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme je, bylinky zapékací mísy vytřené olejem, posypeme natrhanými bylinkami
stehna omyjeme, osušíme a pod kůži nacpeme nasekané bylinky Posypeme zbylými bylinkami a poklademe kousky másla
Spoj dobře uzavřeme a bagety přeneseme na připravený Po upečení necháme bagety vychladnout na mřížce.
rozdělte na čtyři bochánky, ze kterých vytvarujte bagety Vykynuté bagety potřete vejcem smíchaným s trochou
V míse promícháme všechny mouky se solí. Droždí rozmícháme v trošce vlažné vody, do které přidáme med