Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
oka. Osolíme, opepříme a přidáme dokaždého sendviče.
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
Na pánvi upečeme klasickým způsobem volská oka. Sendvič s volským okem přiklopíme druhým plátkem a
Cukr necháme rozpustit v trošce horké vody a přidáme ocet. Salát natrháme, papriku nakrájíme a zalijeme