Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným