Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše sádla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Těstoviny uvaříme do poloměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a promastíme olivovým olejem. Všechny
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Hlavičky žampiónů očistíme a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Náplň si připravíme ze sýra, másla,
Cibuli pokrájíme na kostičky, osmažíme na másle, zaprášíme moukou, osmažíme dozlatova, osolíme, zalijeme