Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Listy špenátu očistíme, krátce spaříme osolenou vodou a necháme okapat. Ke špenátu nasypeme strouhanku
Avokádo rozpůlíme a vidličkou rozmačkáme dužinu. Ochutíme limetkovou šťávou, solí a nasekanou chilli
Maso si omyjeme, lehce naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme
Lišky očistíme a opečeme na zbylém másle. Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme k liškám.
Rajčata omyjeme, nakrájíme na měsíčky a poklademe je dokola na talíři střídavě s plátky mozzarelly. Ozdobíme
Na rozehřátém oleji na pánvi rozmícháme 4 čerstvá vejce. Osolíme a opepříme. Na druhé pánvi na sucho
Toastový chléb naskládáme na sebe a ořežeme okraje ze všech stran. Rozkrojíme našikmo, díky tomu nám
Lišky očistíme. Vsypeme lišky a orestujeme.