Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
4 vejce uvaříme na tvrdo, překrojíme na půl a vybereme Naplněné vejce pokládáme do menší vymaštěné a strouhankou
Na plech vymazaný máslem položíme toasty, na toasty Do vychladlé směsi vmícháme strouhaný sýr, navršíme
Mléko rozmícháme s vejcem, solí a zbytkem strouhanky
potřeme máslem, osolíme, poklademe tenkými plátky sýra a potřeme rozšlehaným vejcem.
Na druhé pánvi opečeme toasty, které poté potřeme trochou Nakonec přidáme plátek slaninu a vejce.
Nakonec přidáme rozkvedlané vejce a k nim přidáme nastrouhaný sýr.
Rozložíme toasty a nasucho opečeme. Nakonec toasty ozdobíme kozím sýrem.