Prémiový obsah
★★★★
16.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vývar z masa na vylíváme bezvadně se dá využít jako vývar na polévku.
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
kaši. Bramborovou kaši dáme na talíř, přidáme opečené uzené
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Podáváme s bramborovou kaší.
Přidáme uzený bůček. nakrájíme na plátky a podáváme přelitý výpekem s bramborovou
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Na domácí uzení můžeme použít i elektrickou udírnu, 10 hodin asi při 75°C. zená šunka s jarním salátem Domácí
propasírujeme, přidáme 2 lžíce oleje a vymícháme je na kaši Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi
vývar, trochu oleje, propasírujeme je a vymícháme na kaši zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vmícháme ji do kaše
přes síto spolu s udušenými jablky do připravené bramborové kaše a dobře zašleháme.
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme