Prémiový obsah
★★★
14.8K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Bůček omyjeme a osušíme. Pečeme na 170 stupňů do měkka, během pečení podléváme
Vepřový bůček omyjeme, osušíme a kůži nařízněte na Bůček vložíme do pekáče kůží dolů a pečeme při 180°
Bůček nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Přidáme bůček kůží dolů, snítky rozmarýnu a vše podlijeme
v řeznictví kupte vyšší kus bůčku ideálně s kůží. Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Kůži na bůčku nařežeme na mřížku. Během pečení podléváme a poléváme i bůček, aby byla
V míse smícháme olej s nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem. Přidáme kečup, ocet a med. Množství
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem
Maso omyjeme a osolíme, přidáme trošku pepře a prošpikujeme kousky česneku. Posypeme kmínem a mletou