Prémiový obsah
★★★
16.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Uzené maso nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi s Podáváme s omáčkou a knedíkem.
Všechny suroviny kromě masa promícháme na hladkou omáčku Nakrájené teplé nebo studené uzené maso upravíme na
Maso očistíme a dáme vařit společně s oloupanou mrkví Maso nakrájíme na plátky.
Uzený jazyk vložíme do hrnce, přidáme pyramidku s kořením vložíme zatím do teplého vývaru než si připravíme křenovou
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Uvařené maso vyndáme a vývar dáme stranou. ve větším Maso pokrájíme na plátky a servírujeme s omáčkou a
Omáčku vaříme asi 15 minut, pak přilijeme smetanu a Zbytek křenu jemně nastrouháme a vmícháme do omáčky