Prémiový obsah
★★★
10.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa
umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso.
Všechny suroviny kromě masa promícháme na hladkou omáčku Nakrájené teplé nebo studené uzené maso upravíme na
Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme s uzeným masem Přidáme uzené maso na cibulce a přendáme do zapékací
Vše promícháme a ve směsi obalíme maso. Maso v bramboráku přendáme na papírový ubrousek, abychom
Vše promícháme a ve směsi obalíme maso. Maso v bramboráku přendáme na papírový ubrousek, abychom
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a maso, nakrájená vejce a všechno důkladně promícháme