Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Potom rajčata jemně osolíme, opepříme, klobásy vymačkáme
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Pak přidáme rajčatový protlak a vodu, utřený česnek a feferonku
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu Můžeme připravit i bez klobásy.