Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
V hrnci svaříme víno s cukrem, solí a pepřem. Víno ochladíme a smícháme s nálevem. Párečky nakrojíme
Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a každou posolíme. Smícháme vejce, solamyl, kečup
Připravíme si zavařovací sklenice. Do každé z nich vložíme 1 bobkový list, 1 celý pepř, kolečko mrkve
Hermelíny si nakrájíme na čtvrtky a každý kousek potřeme česnekem. Spolu s ostatními surovinami vrstvíme
Ananasový kompot, a chilli nahrubo rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek. zakápneme limetovou šťávou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, okurku také nadrobno nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme trochu tuku
Z kysaného zelí vymačkáme do misky všechnu vodu a pokrájíme na menší kusy. Cibuli pokrájíme nadrobno
Cibuli nakrájíme na kolečka. Vejce smícháme s 1 lžičkou cukru vodou a trochou soli, promícháme a maso
Cibulky spaříme vroucí vodou a pak je necháme vychladnout. Vodu svaříme s octem, cukrem, solí, semínky
Na dno sklenice dáme koření a ostatní suroviny, poté skládáme dobře omyté okurky. Sklenici zalijeme horkým
oloupeme a nakrájíme na plátky, na pánvi si opečeme párky rozprostřeme do formy, zalijeme vejci, nahoru položíme párky
zdá se že to bude dobré