Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
několika místech propíchneme, aby nepraskaly během uzení Udírnu rozehřejeme, klobásy vložíme na rošt, každou
Kyselé zelí nakrájíme, zalijeme vodou, přidáme omytou uzenou kostky, rozškvaříme, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu
Pak obrátíme, posypeme lístky tymiánu a opečeme ho Ozdobíme tymiánem a zbylou omáčku podáme zvlášť.
Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na másle spolu s kořením. Mezi tím naporcujeme kuře, omyjeme a
Podáváme posypané petrželkou a ozdobené snítkou tymiánu
pečením potřeme česnekem utřeným se solí, bazalku a tymián