Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rybu očistíme, vykostíme a pomeleme na strojku. Přidáme koření, cibuli, česnek, vejce, petržel a solamyl
Rybí maso nakrájíme na kostečky a přidáme rybí omáčku, sůl a pepř. Pořádně smícháme, tak že rybu rozmačkáme
Maso smícháme s karamelizovanou cibulkou,s prolisovaným česnkem, majoránkou, solí, pepřem a pořádně smícháme