Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
ejce uvařená natvrdo dáme do teriny, přelijeme je omáčkou
Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout Nakonec do omáčky dáme prohřát vejce napůl a nasekané
Plátky masa potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nadrobno
Maso na krajích nařízneme, opepříme a pokapeme olejem, necháme půl hodiny odpočinout. Pot zprudka orestujeme
Přilejeme vodu, sójovou omáčku a přisypeme sezamová přidáme hořčici a smetanu a promícháme s výpekem, v omáčce
Vše společně povaříme asi 10 minut a poté hotovou omáčkou