Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Ředkvičky opereme, osušíme kuchyňskou utěrkou a nakrájíme Necháme je zeslkovatět, pak k nim přilijeme rozšlehaná vejce
Na pánvi rozžhavíme olej a přidáme vejce. Vejce stále mícháme aby nevytvářela jednotvarné tvary
Poté vodu slijeme a vejce oloupeme. spolu s majonézou, hořčicí, octem a přidáme lososa a ředkvičky
Pak ředkvičky zalijeme rozšlehanými a osolenými vejci , promícháme a necháme na ohni tak dlouho, až se vejce
Na pánvi rozžhavíme olej a přidáme vejce. Vejce stále mícháme aby nevytvářela jednotvarné tvary
Vejce umícháme v hrnečku se smetanou a osolíme. V kastrole si rozpálíme máslo, do něho nalijeme vejce
varu, ve vodní lázni si zahřejeme máslo, přidáme vejce Šleháme metličkou asi 5-6 minut, dokud se nezačnou vejce
které jsme vymačkali přebytečnou vodu, rozšlehaná vejce Hotová vejce podáváme na salátových listech, s opečenými