Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Omeletu svineme a dáme na talíř. Aby nám jednotlivé omelety nevychladly než uděláme
Přidáme k osmaženému pórku a usmažíme omeletu. Hotovou omeletu podáváme s chlebem nebo jiným pečivem
Pórek rozřízneme a nakrájíme na kolečka. Šunku na proužky. Na másle opečeme pórek a půl hrnku si dáme
Šalotku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle osmažíme šalotku, přidáme pórek nakrájený na kolečka
Pórky opláchneme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na malé proužky. Ty povaříme cca 5 minut v osolené vodě
Z pórku použijeme jen světlou část. Nakrájíme ji na kolečka. Na pánvi rozehřejeme máslo a pórek na něm
Filé osolíme, pokapeme citronem a dáme do vymazané zapékací mísy. Pórky nakrájíme na kolečka, vývar přivedeme
Smícháme cottage s lučinou a vymícháme dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekaný pór. Podáváme
Pórky očistíme, omyjeme, nakrájíme na válečky dlouhé asi 8 cm a povaříme je v osolené vodě téměř doměkka
Nejprve si připravíme těsto a to tak, že vše smícháme a rukou uhněteme do rovnoměrně propracovaného těsta