Prémiový obsah
★★★
22.7K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vepřová kolena pečlivě očistíme, omyjeme (nejlépe Jako přílohu k ovaru z vepřového kolena podáváme chléb
Předvaření: Dobře omytá vykoštěná vepřová kolena dáme Marinádu zředíme trochou vývaru z kolen Dopečení do
Kolena ostrým nožem nařízněte a obkružte u kosti. Odkrytý pekáč s koleny vložte do trouby a pečte asi
Osolíme, vložíme koleno, které posypeme drceným kmínem
Koleno omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody Vychladlé kolena nakrojíme na několika místech až ke
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva a potřeme prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme