Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky Na pánvi rozpálíme lžíci oleje a panenky na ní zprudka
Medailonky opečeme na rozpáleném grilu.
oleje, vložíme osolenou a lehce opepřenou, nakrájenou panenku vyskládáme houby, pokapeme smetanou a na ně položíme panenku
Vepřovou panenku nakrájíme na plátky a opatrně naklepeme Na rozpáleném oleji poté panenku osmažíme z každé strany
Příprava marinády: V misce smícháme rum, s rozpuštěným medem, vodou, olejem, prolisovaným stroužkem česneku
Maso omyjeme, zbavíme blanek a ostrým nožem panenku Špenát smícháme s prolisovaným česnekem a naplníme
Vepřovou panenku orestujeme vcelku. Špenát restujeme na oleji, ochutíme solí, pepřem a
Osmahneme cibulku, na ní podusíme nakrájený špenát, panenku..
Vepřové panenky omyjeme, osušíme, nakrájíme na medailonky Špenát rozdělíme na talíře, obložíme vepřovými medailonky
zelenina měkká dáme stranou a na pánvi osmahneme panenku Poté ji vytáhneme a nakrájíme na kolečka (medailonky
Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na