12.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, okořeníme černým kořením. Na ně dáme čtvrtky vajec uvařených natvrdo
Pak opečeme ptáčky z každé strany, zalejeme horkou Jakmile je maso měkké vyjmeme z výpeku ptáčky.
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř Ptáčky vyjmeme, odstraníme provázky, vývar dochutíme
Poté vložíme ptáčky, které zalijeme vodou, aby byly Dusíme asi 90 minut doměkka.Hotové ptáčky vyjmeme šťávu
Telecí řízky odblaníme, naklepeme, osolíme, okořeníme, na každý dáme čtvrtinu vejce na tvrdo, proužek
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Nasolíme, opepříme a potřeme lžičkou hořčice. Příprava náplně:
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř Ptáčky vyjmeme odstraníme provázky, vývar dochutím,