Prémiový obsah
★★★
13.3K čtenářů
1 h 50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Bůček nakrájíme na kostky a v osolené vodě ho uvaříme Pak necháme bůček v lednici vychladnout a podáváme
V hrnci na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme maso nakrájené na kousky a necháme osmahnout
Vepřový bůček povaříme v trošce vody s rozčtvrcenou Uvařený bůček nakrájíme na plátky asi 2 cm široké.
Maso očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na rozpáleném sádle po všech stranách opečeme
Bůček očistíme, vykostíme, ostrým nožem do něj nařízneme Dozlatova upečený bůček nakrájíme na plátky a podáváme
Maso důkladně očistíme, omyjeme a ze všech stran osolíme. Ve velkém kastrolu rozpustíme máslo, přidáme
Bůček omyjeme a špičatým ostrým nožem v něm uděláme Připravený bůček naplníme nádivkou asi do tří čtvrtin
Vepřový bůček s kůží omyjeme, osušíme a kůži nařízneme Pečený vepřový bůček na cibuli je dobrý i studený,