Prémiový obsah
★★★
16.5K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Sele napícháme injekcemi s náplní oleje a grilovacího Grilované sele potíráme větvičkami jalovce.
Dobře očištěnou, utěrkou osušenou část selátka nasolíme v místech, kde není kůže, trochu pokmínujeme
Ale nastane nám problém, jak zabezpečit sele proti Sele opláchneme a necháme okapat.
Ke konci pečení posypeme maso sypkou červenou paprikou
Špek si pokrájejte na slabé plátky a na rozpálené pánvi nechte vyškvařit. Pak přidejte pokrájenou cibuli
Maso nakrájím na silnější plátky, jen tak lehce poklepu paličkou, osolím a naložím do oleje, smíchaným