Prémiový obsah
★★★
18.2K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Fazole a kukuřici scedíme a necháme okapat v sítku. Mexický guláš podáváme se lžící zakysané smetany, pečivem
Tenhle recept je úprava mexického originálu a proto strašně rychle a strašně moc, nevaříme huspeninu ale guláš
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky, maso pokrájíme na kostky a na cibuli opečeme. Podlijeme vodou, osolíme
Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici. Na pánvi osmahneme plátky slaniny a podáváme guláš
Fazole uvaříme dle návodu. necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme nejlépe přes noc do lednice. Druhý den na sádle osmahneme
Na sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme k ní osmahnout i maso. Poté zasypeme mletou