Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou stočíme, upevníme párátky. Stočené klobásy lehce
Ohřejeme víno s cukrem, kořením a rozinkami a necháme asi hodinu odstát. Přivedeme k varu, ale nevaříme
Klobásku nakrájíme na kolečka a na oleji je společně Následně přelijeme směs na pánev, kde máme opečenou klobásku
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zelené cibulky očistíme, opereme a každou překrojíme podélně
Klobásy zabalíme do plátků slaniny a zprudka pečeme na pánvi. Poté ke klobásům přidáme kompot a krátce
Všechny ingredince pomeleme. Poté směsí napníme připravená střívka. Dáme do udírny a udíme.
Z vína odebereme 150 ml, zbylé smícháme se smetanou, dobře rozmícháme cukr a dáme vařit. Do chladného
Brambory uvaříme doměkka, slijeme a necháme oschnout. Nakrájíme na plátky a dáme na rozpálený olej. V
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při naklepávání nerozpadly. Pak je osolíme, opepříme