8.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Krkovičku rozřízneme na dva stejnoměrné plátky, které Povařenou směsí z vína zalijeme krkovičku v pekáčku
sádle orestujeme nakrájenou cibuli.Přidáme nakrouhané zelí , kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme
Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí. pokrájenou cibuli dožluta, přidáme na nudličky nakrájené zelí
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
Do velké mísy nakrouháme červené zelí. Zelí by mělo být ponořené do nálevu.
Krkovici opláchneme, nakrájíme ji na plátky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme z jedné
Vepřové plecko nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme Vepřové výpečky se zelím podáváme s jakýmikoli knedlíky