Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Scedíme vodu z fazolek do čistého hrnce a fazolky necháme Fazolky na smetaně podáváme s plátky vepřové panenky
Panenku nakrájíme na 3 medailonky a zprudka opečeme Panenka by měla být uvnitř růžová, aby zůstala šťavnatá
Osmažíme slaninu na pánvi a necháme vypustit tuk. Slaninu vyndáme a nakrájíme na kostičky. Přidáme osolené
Troubu předehřejeme na 200 °C, maso nakrájíme a vložíme do pekáče s poklicí, ostatní ingredience smícháme
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Promícháme olej, sůl, tymián a pepř, směsí potřeme maso a necháme ho na rozpáleném oleji osmahnout ze
Vepřové panenky omyjeme a napříč rozpůlíme. Panenky do nich zabalíme, přitom strany palačinek opatrně
Rozhodnete-li se panenku připravit na pánvi, nejdříve Následně panenku přendejte na pekáček, zakryjte ji
Takto připravenou panenku necháme odležet. Panenku opečeme ze všech stran.
Maso orestujeme v celku, osolíme a opepříme. Poté nakrájíme na medailonky. Žampiony očistíme a restujeme
Vepřovou panenku nasolte, okořeňte najemno nasekanými Panenku v pánvi opečte ze všech stran dozlatova a poté