Prémiový obsah
★★★★
24.7K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Omáčku přepasírujeme, znovu zahřejeme, trochou rozmíchaného Pečeni nakrájíme na středně silné plátky a podáváme s omáčkou
očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme ve výpeku z pečeně Pečeni nakrájíme na plátky a vložíme prohřát do omáčky
Maso okořeníme a dáme do pekáčku. přidáme nakrájenou cibuli, česnek a sádlo. Pečeme v troubě doměkka
Na pánvi osmahneme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme plátky masa, osolíme a opepříme.
Příprava omáčky: Troubu předehřejte na 190 °C. Výpek můžeme vmíchat do omáčky.
je maso hotové nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou
Příprava omáčky: Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky Nakrájíme na plátky a podáváme společně s omáčkou a
Maso vyjmeme a omáčku přepasírujeme přes síto a po Omáčku už nevaříme.
Maso jen osolíme, okmínujeme a pečeme podlité trochou horké vody. Je-li na mase kůžička, dáme podlité