3.9K čtenářů
2 h 20 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
V hrnci rozpálíme tuk a závitky na něm opečeme ze všech Závitky dáme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme
Brambory a jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Ozdobíme petrželkou a rozdrobeným sýrem.
Jablka omyjeme, odstraníme jádřince a nakrájíme je V salátové míse promícháme kostky jablek, eidamu a
Jablky neloupeme, jen je důkladně omyjeme, rozpůlíme ozdobně nastříkáme sýrem utřeným s medem a citrónovou
, díry v jablkách naplníme nastrouhaným sýrem, navrch při 180 °C v troubě zapečeme 10 - 15 minut, až bude sýr
Vepřové maso posolíme, lehce pokmínujeme, vložíme do Vepřové maso s jablky je v české kuchyni dosti i pro
Sušené plátky jablek namočíme do jablečného džusu a Plát masa osolíme, opepříme, namočená sušená jablka
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky Jablka omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka silná
Oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na V rozpáleném oleji osmahneme maso, přidáme jablka,
Na každý plátek šunky položíme plátek sýru, napříč Troubu předehřejeme na 180 °C a závitky v ní pečeme