Prémiový obsah
★★★★
13.5K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Pak vložíme závitky a opečeme je ze všech stran. Závitky podáváme s červeným zelím a bramborovými noky
Přidáme slité zelí, kmín a vydusíme. Na maso dáme zelí, nakrájené klobásy a srolujeme.
Vepřové plecko nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme Vepřové výpečky se zelím podáváme s jakýmikoli knedlíky
osolíme, pekáč vymažeme olejem a poklademe slaninou a zelím
Zelí nakrouháme, žampiony nakrájíme na kousky a cibuli Opečené je vyjmeme z pánve do pánve dáme zelí.
Vepřové koleno očistíme, omyjeme, pokrájíme ho na vetší vyššího pekáče rozložíme plátky slaniny, vodou zbavené zelí
Vepřové maso nakrájíme na větší kostky a osmahneme Když je maso poloměkké, přidáme k němu kyselé zelí,
Zelí nakrájené na kostečky vložíme do vroucí vody, Nakonec přidáme do masa zelí, rozinky a 250 ml vody
Zelí zbavíme košťálovitých částí a nakrájíme na tenké Hotové zelí dochutíme cukrem a octem.
Zelí omyjeme, nakrájíme na nudličky, osolíme, na lžíci